disclaimer privacyverklaring algemene voorwaarden


Het Bassisme: de grondtoon van leiderschap

 

De bassist in teams brengt de ondersteunende kwaliteiten in, die ieder team nodig heeft en die vaak op hogere niveaus in organisaties ontbreken. De bassist legt de basis waarop anderen goed kunnen acteren. De bassist verbindt, denkt voor het totaal, werkt op de lange termijn. Bassisten zijn vooral op het proces gericht.

De onderschatte waarde van de bassist

BdBvanMaanen breekt een lans voor de kwaliteiten van de bassisten. Ze zijn vaak zelf te bescheiden om op de voorgrond te gaan staan. Daarom wordt hun bijdrage niet altijd op waarde geschat. Anderzijds kan de bassist zijn bescheidenheid laten varen en trots zijn op datgene wat hij te brengen heeft in organisaties. Om daar een handje bij te helpen ontwikkelde Gulian van Maanen, samen met gevierd jazzbassist Jeroen Vierdag, een workshop rond 'het bassisme'.

De workshop 'het Bassisme'

Deze workshop staat op het kruispunt van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Deelnemers krijgen een beeld van hun kwaliteiten als bassist en handreikingen hoe ze die zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

De workshop kan in company worden gegeven als onderdeel van bijvoorbeeld een traject rond leiderschap. Het is ook een mooi gegeven voor als een organisatie juist de ondersteunende kwaliteiten van een persoon eens in het zonnetje wil zetten. Daarnaast zijn er regelmatig open workshops waar deelnemers zich individueel voor in kunnen schrijven.

Meer informatie over 'het bassisme' vindt u binnenkort op de website www.bassisme.nl of neem contact op via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook (033) 455 60 30.